Butik & Rådgivning

Kinesiologi

Kinesiologi betyder ”læren om bevægelse” og bygger bl.a. på den på den østerlandske viden om yin & yang (balance), meridianer og akupunkturpunkter.

 

Kinesiologi er udviklet i USA af kiropraktorer, der har kombineret deres erfaringer/viden med den østerlandske tradition for helbredelse.

 

Det er en holistisk behandlingsform, der inddrager hele mennesket:

 

Det fysiske - muskler, led og bevægeapparat

 

Det kemiske – optagelse og udskillelse af kost, vitamin- og mineralmangel

 

Det psykiske -  følelser og tankemønstre

kinesiologi er en helhedsbehandling der involverer dine følelser, din krop og dit sind.

En kinesiologi test består af et let tryk på en arm eller et ben. En muskel aktiveres og gennem kinesiologi undersøges der om musklen er i balance og forbliver i udgangspositionen, eller om den er i ubalance og giver efter. Når der er ubalancer genoprettes energien. Dette kan gøres på flere måder. Det kan være massage af specielle punkter. Det kan være du har brug for et urte-, mineral- eller kosttilskud, har brug for en speciel diæt, homøopatisk medicin eller har brug for at ændre din kost. Det kan også være du skal arbejde på det psykiske plan, dvs. med dine følelser og tanker.

 

Varigheden af en kinesiologi test + afbalancering er ca. 1½ time.

 

Både børn og voksne kan have gavn af kinesiologi. Mellem hver afbalancering/behandling går der typisk 3 – 7 uger, hvor kroppen renser ud og vænner sig til den nye tilstand.

Antal kinesiologi behandlinger afhænger af dine symptomer og af hvor længe du har haft dem. Det varierer derfor fra person til person, men regn med 3 – 10 gange fordelt over 6 –12 måneder.

 

Hvis du vælger at bruge kinesiologi som et led i din personlige udvikling kan der ikke sættes antal på. Du kan forvente en reaktion efter 1 – 3 gange.

 

Det er som at skrælle et løg. I takt med din parathed afdækkes det ene lag efter det andet, inden man til sidst når ind til  problemets kerne.
Du skal også vide, at det ikke i alle tilfælde er muligt at hjælpe dig af med sygdommen, men du kan lære at styrke din livskvalitet.

 

Kinesiologi test af børn. Helt små børn har ikke bevidsthed nok om kroppen til en selvstændig muskel- test. Derfor testes små børn via en stedfortræder, enten en af forældrene eller behandleren. Små børn er stadig stærkt knyttet til forældrene. Derfor ses det ikke så sjældent at en behandling af barnet går gennem en af forældrene, dvs. at forældrene selv gennemgår et kinesiologi forløb.

 

Større børn kan kinesiologi testes direkte. Alligevel er det vigtigt at forældrene også deltager for at de kan få en forståelse for barnets symptomer og hvordan de bedst støtter barnets videre udvikling.

 

Hvad kan kinesiologi hjælpe med ?

Blandt andet:

 • Allergier, eksemer og høfeber
 • Muskelsmerter
 • Migræne og hovedpine
 • Koncentrations- og Indlæringsvanskeligheder
 • Stress og træthed
 • Fordøjelsesproblemer
 • Psykiske problemer
 • Personlig udvikling / større bevidsthed
 • Eksamensangst
 • Fobier
 • Meget andet

 

ONLINE-BOOKING HER

Du er her: Forside RÅDGIVNING Kinesiologi

Print siden