ISIS

 


Retræte på Samos - Find ind til dig selv.


Retræte på Samos, Grækenland 13. - 20. september 2009.

 

Tag med på et kursus og en indre rejse til det smukke og fredfyldte Villa Eva, der ligger helt ude ved kysten på det nordligste Samos.

Her kan du i fred og ro udforske dit indre og finde ud af hvem du i virkeligheden er. Tage den vigtige tid til dig selv du måske mangler i en travl hverdag.

 

Vi vil arbejde med meditationer, lydhealing, samtaler, øvelser, kreative udfoldelser og udflugter.

 

Kurset er bygget op omkring de 5 elementer og deres indvirkning på krop, psyke og sjæl.

 

Du vil tættere på afrejsedagen få et mere udførligt program tilsendt.

 

Med i kursusprisen er en individuel, healende session med kinesiologi eller sjælerejse. En session, der vil give dig mulighed for at gå i dybden i din proces.

 

Kursusledere er Kirsten Jensen, kinesiolog og psykoterapeut og Bodil Christensen, NLP Master og regressionsterapeut.

Vi er to erfarne behandlere med mange års erfaring i at arbejde med mennesker i udvikling og vi vil sørge for at omsorgen er i top.

 

Pris: 4900,- kr, der dækker ophold, morgenmad, kursus, udflugter og taxi til/fra lufthavn. Under opholdet er der mulighed for at leje en bil, evt. på delebasis.

Prisen er eksl. flyrejse.

 

Du bliver indkvarteret i dejlige 2-sengsværelser, hvor der er mulighed for selv at lave mad. Men i gå afstand ligger den dejligste taverna med en fantastisk udsigt over havet og solnedgangen. Og er du heldig kan du se tjeneren hive fisken til din aftensmad  i land.

 

Startours flyver til Samos fra Kastrup - og Apollo Rejser flyver fra Bilund. (pris ca. 2900,-). Det er tilrådeligt at bestille flybillet straks du beslutter dig for at deltage,. Dels pga. at sikre dig en plads, dels fordi priserne stiger jo tættere på afrejsetidspunktet vi kommer)

 

Tilmelding senest 1. maj 2009.  Depositum på 1000,- kr sikrer dig plads.Depositum betales ikke retur hvis du aflyser din tilmelding.

 

 

 

Begrænset antal pladser. Du kan ikke deltage i kurset hvis du har et misbrugsproblem, har perioder hvor du er psykotisk eller har svære personlighedsforstyrrelser. Denne begrænsning er både for din egen og de andre deltageres skyld.

 

Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse på info@isis-online.dk

 

 

Vi glæder os til at være sammen med dig.

 

  

 

 

   

 


ISIS . Nørregade 1 . 9000 Aalborg . Tlf 98 11 64 00 . E-mail info@isis-online.dk