ISIS

 


Englenes magi

Lørdag 16. december kl. 13 - 16

Pris. 350, - kr.

 

Workshop om engle af Helle Brisson, dansk og bosat i San Diego i Californien.Helle er uddannet engleterapeut af Doreen Virtue, kendt for sine smukke engle-og gudindekort, der også kan købes i ISIS.

 

Om workshop...

Du vil lære at kommunikere med englene og at forstå deres måder at kommunikere med os på. Der vil blive arbejdet med teknikker med brug af englene til at lære at tilgive og slippe fortiden. Samt at arbejde mod en bedre og lykkeligere fremtid, for dig!

 

Genvind din indre styrke og lær, at det er ok at være stærk og succesrig. Du er aldrig alene og det er ok at bede om hjælpen.

 

En meget aktiv workshop med tid til spørgsmål og svar. Mange praktiske øvelser alene, i meditation og to og to.

Masser af latter, smuk musik og udveksling af egne historier og med en nyfunden energi, du vil nyde godt af i lang tid. Du vil gå hungrende hjem efter at lære mere!

 

Tag din ven/veninde med. Dette er en oplevelse, du ønsker at dele med andre. Har du allerede englekort, så tag dem med eller de kan købes/lånes på workshoppen.

Helle vil guide os i at bruge dem som et dagligt redskab for såvel os selv som vore venner og familie.

 

Helle har bred erfaring indenfor rådgivning og støtte til indigo og krystalbørn. Dette emne vil også blive taget op på workshoppen.

 

 


ISIS . Nørregade 1 . 9000 Aalborg . Tlf 98 11 64 00 . E-mail info@isis-online.dk